Aanbod opleidingen

Samen leren in de Wijk opent haar deuren voor iedereen die wil leren helpen, verzorgen of verplegen.

Het opleidingstraject is opgebouwd door Zorg en Welzijnorganisaties; Surplus, TWB en DAT. In deze organisaties krijg jij de mogelijkheid om vanaf dag één praktijkervaring op te doen daarnaast ga je regelmatig langs de werkplaatsen om de ervaringen die je hebt opgedaan te delen, vragen te stellen en kennis op te doen.

Als je de kennis beheerst en de juiste hoeveelheid ervaring hebt opgedaan in de praktijk kan je je certificering halen in Zorg en Welzijn, Individuele Gezondheidszorg, Maatschappelijke Zorg en Verpleegkundige. En dan hebben wij natuurlijk weer een goede reden voor een gezellig feestje!

Werk je al in de zorg? Of ben je vrijwilliger / mantelzorger?

Natuurlijk ben ook jij van harte welkom! We zeggen altijd maar zo ‘Niemand is te oud om te leren’ dus laten we het ons dan ook niet moeilijker maken dan het is. Onder het genot van een lekker kopje koffie, thee en een koekje delen we onze kennis en stellen we vragen. Zo blijven we ons ontwikkelen en kunnen we de zorg aanpassen op de behoefte van de cliënten.

Samen met opleidingsinstituut STOC zijn de opleidingen compleet vormgegeven zodat je aan het einde van het traject een erkend diploma ontvangt en een berg aan ervaring hebt opgedaan.

Translate »