Aanbod opleidingen

Samen leren in de Wijk opent haar deuren voor iedereen die wil leren helpen, verzorgen of verplegen.

Het opleidingstraject is opgebouwd door Zorg en Welzijnorganisaties; Surplus, TWB en DAT. In deze organisaties krijg jij de mogelijkheid om vanaf dag één praktijkervaring op te doen daarnaast ga je regelmatig langs de werkplaatsen om de ervaringen die je hebt opgedaan te delen, vragen te stellen en kennis op te doen.

Als je de kennis beheerst en de juiste hoeveelheid ervaring hebt opgedaan in de praktijk kan je je diploma of certificering halen in Zorg en Welzijn, Diplomaroute: Helpende, verzorgende-Individuele gezondheidszorg/maatschappelike Zorg, verpleegkundige
Certificaatroute; zie aanbod. Als je voldoet aan alle diploma-eisen of certificaateisen bouwen we een mooi feestje voor je!

Werk je al in de zorg? Of ben je vrijwilliger / mantelzorger?

Dit is een unieke kans om  voor de informele dienstverleners ( vrijwilligers, mantelzorgers), zoals  jij,  je deskundigheid te bevorderen.

Naast het ‘halen’ gaan we ook uit van het principe dat iedereen iets te ‘brengen’ heeft. Misschien heb je ooit gewerkt als een docent Nederlands? Of heb je ervaring in mantelzorger zijn, of andere levenservaringen of beroepskwaliteiten?  Met jouw ervaring willen we je graag kennis laten maken  met het werken als vrijwilliger in Samen leren in de Wijk .  We begrijpen dat dit verhaal misschien wat vaag is,  graag horen we van je indien je eens sfeer wilt proeven tijdens een bijeenkomst. We zorgen dan dat je een contactpersoon krijgt, met wie je de eerste keer naar een bijeenkomst kan gaan. Indien je een afspraak wilt maken mail dan via info@samenlerenindewijk.nl

Translate »