Jeanne Demmers

adviseur leren en ontwikkelen

Wie ben ik : 

Mijn naam is Jeanne Demmers. Ik ben getrouwd met Piet. Uit een vorig huwelijk heb ik 3 kinderen ( 2 zonen en een dochter) die al geruime tijd met hun partner op zichzelf wonen.  In november 2019 ben ik ook oma geworden ! Trots ben ik op hen allemaal !

Ik werk met plezier, maar vind het ook  fijn om tijd voor mezelf te hebben.  Ik hou van: lezen, wandelen, fietsen, zwemmen en tuinieren.

Wat is mijn huidige functie:

Binnen Surplus werk ik als adviseur leren en ontwikkelen. Binnen SLW ben ik samen met mijn collega Nancie de Laat als coach verbonden aan de Leergemeenschap Breda Elisabeth. Mijn werkplezier haal ik vooral uit de  directe samenwerking/verbinding met alle collega’s (CIO’s) en vrijwilligers.

Ervaring:

Van 1976 tot 1979 heb ik  in ziekenhuis Lievensberg de opleiding tot verpleegkundige gevolgd . Een aantal jaren daarna ben ik binnen dat zelfde ziekenhuis gaan werken als verpleegkundig docent. Om me te bekwamen in het “lesgeven” heb ik zowel de docentenopleiding als de lerarenopleiding Verpleegkunde gevolgd. Met heel veel plezier heb ik jarenlang les gegeven binnen diverse zorginstellingen en opleidingsinstituten. In 2001 ben ik ook nog een jaartje teammanager geweest binnen een Thuiszorgorganisatie in Zeeland, maar deze functie gaf mij duidelijk minder voldoening. Vanaf 2002 werk ik nu weer naar tevredenheid bij de afdeling opleidingen van Stichting Elisabeth/  Surplus (na fusie)

Translate »