Profile Category: <span>Leergemeenschappen</span>

Markland College
Profiles

Markland College

Het Markland College doet jaarlijks kwaliteitsonderzoek en werkt daarvoor samen met kwaliteitscholen.nl. Kwaliteitscholen verzorgt de internettoepassing waarmee scholen de kwaliteit kunnen volgen.

De Linde
Profiles

De Linde

Wijkgebouw “De Linde” wordt gebruikt als één van de middelen om de leefbaarheid in de wijk te bevorderen. In en rondom het gebouw zullen door wijkbewoners activiteiten worden georganiseerd, waarbij iedereen welkom is. Door stichtingsbestuur en vrijwilligers wordt er naar gestreefd dat dit de ontmoetingsplek van de wijk wordt, als het ware “de huiskamer”, waar iedereen zich thuis moet kunnen voelen.

Profiles

Vredenbergh

Sinds 1960 bieden wij op een centraal gelegen, groenrijke locatie in Breda de mogelijkheid om te wonen in een omgeving die verzorging biedt en waar veiligheid gegarandeerd is. Hier kunt u leven in de vertrouwdheid van uw eigen interieur en comfort; stijlvol én sfeervol. Zodat u zoveel als mogelijk uw leven voort kunt zetten zoals u dat thuis gewend was.

Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om u als bewoner het gevoel te geven dat u zich bij ons thuis voelt. Ons doel is dan ook dat u zoveel en zo lang als mogelijk zelf de regie voert over uw leven.

Vredenbergh, verzorgd leven

Profiles

Elisabeth

In hartje Breda heeft Stichting Elisabeth in 2012 een nieuw complex voor wonen, welzijn en zorg gerealiseerd, bestaande uit drie gebouwen: Haagstate, Gasthuisstate en Tolbrugstate. Bijzonder is dat de gebouwen onderling verbonden zijn door een overdekte winkelboulevard.

Daarnaast is op het terrein de mooie en historische Elisabeth-kapel te vinden en is op initiatief van de stichting in november 2010 Merlinde, hotel dat zorg draagt geopend.

Translate »