Profile Category: <span>Teachers</span>

Christel Terwijn
Profiles

Christel Terwijn

Sinds 1987  ben ik werkzaam bij Surplus. In 2003 heb ik de leraren opleiding verpleegkunde behaald en in 2013 opleidingskunde. Hierdoor heb ik dus ruime ervaring in het opleiden van medewerkers voor zorgopleidingen en maatwerktrajecten voor gediplomeerde medewerkers.

Paul Govers
Profiles

Paul Govers

Ik ben Paul Govers, heb een onderwijskundige achtergrond en heb mijn hele werkzame leven gewerkt in de HR / Leren & Ontwikkelen wereld, oa bij DuPont, Regus, ASML en Van Gansewinkel en de laatste 10 jaar met heel veel plezier in de Zorg & Welzijn (Welzijn Lumens (Eindhoven), GGZ Yulius (Dordrecht) en GGZ Arkin (Amsterdam)). Ik vind het ontzettend leuk en spannend om met de andere coaches / adviseurs leren & ontwikkelen voor Surplus de Samen Leren in de Wijk beweging te faciliteren. Ik geloof zelf heilig in leren op de werkplek, van en met elkaar. Iedereen (zowel studenten als alle medewerkers binnen de cooperatie) moeten zich hier lekker in voelen en tot bloei komen.

Jeanne Demmers
Profiles

Jeanne Demmers

Van 1976 tot 1979 heb ik in ziekenhuis Lievensberg de opleiding tot verpleegkundige gevolgd . Een aantal jaren daarna ben ik binnen dat zelfde ziekenhuis gaan werken als verpleegkundig docent. Om me te bekwamen in het "lesgeven" heb ik zowel de docentenopleiding als de lerarenopleiding Verpleegkunde gevolgd. Met heel veel plezier heb ik jarenlang les gegeven binnen diverse zorginstellingen en opleidingsinstituten. In 2001 ben ik ook nog een jaartje teammanager geweest binnen een Thuiszorgorganisatie in Zeeland, maar deze functie gaf mij duidelijk minder voldoening. Vanaf 2002 werk ik nu weer naar tevredenheid bij de afdeling opleidingen van Stichting Elisabeth/ Surplus (na fusie)

Odette Nuijten
Profiles

Odette Nuijten

Ik ben van oorsprong docent omgangskunde. Dus thema’s rond communicatie, samenwerken en begeleiden passen goed bij mij. Ik probeer zo goed mogelijk de student tot leren aan te zetten. Ik begeleid sinds 2002, eerst als docent Kellebeek College, later als praktijkopleider/coach bij Surplus studenten bij het leren.

Translate »