De werkplaatsen worden voorlopig online via Zoom aangeboden. Dit ivm de Covid 19 maatregelen die onlangs door de overheid zijn aangekondigd. 

Laden Evenementen
24
november

GEZONDHEID VOOROP

november 24 @ 16:30 - 17:30
  • Dit evenement is voorbij.

Voorkomen is beter dan genezen. Het zorgveld is het er daarom wel over eens: we moeten meer investeren in preventie en in een gezonde leefstijl. Met minder nadruk op ziekte en behandeling.  En juist meer aandacht voor lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid.

In de praktijk blijkt deze verschuiving nog niet zo eenvoudig te realiseren. Preventie krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Het vereist een goede samenwerking tussen het medische en sociale domein.

Toch zijn er de afgelopen jaren wel degelijk mooie stappen gezet, onder meer dankzij het Nationaal Preventieakkoord. Op lokaal en regionaal niveau zijn er sindsdien al veel mooie initiatieven ontstaan. Partijen buiten de zorg, zoals scholen, werkgevers en sportverenigingen, worden daarbij steeds vaker betrokken. Maar wat is er nodig om in de zorg echt aan de voorkant te gaan sturen? Hoe kijken we voorbij de beren op de weg? En wat kunnen we leren van succesvolle preventiepioniers?

Webinar Gezondheid voorop
Hierover gaat Simon Broersma (Skipr) op 24 november in gesprek met Daan Bultje (directeur Stichting Healthy Ageing Network) en Rosanne Warmerdam (co-founder HealthBlocks & The Pando Network).

Met de adviezen en tips in dit interactieve webinar kunt u direct aan de slag. Samen zetten we zo de volgende stap naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Meld u gratis aan een praat mee!

Dit webinar is een initiatief van de Juiste Zorg op de Juiste Plek in samenwerking met Skipr

Details
Date: november 24
Time: 16:30 - 17:30
Translate »
Open chat
Hulp nodig?