De werkplaatsen worden voorlopig online via Zoom aangeboden. Dit ivm de Covid 19 maatregelen die onlangs door de overheid zijn aangekondigd. 

Laden Evenementen
27
oktober

Innovatie en slimme zorg

oktober 27 @ 16:30 - 17:15

Het jaar 2020 gaat de geschiedenisboeken in als de grootste stresstest die ons zorgsysteem in tijden heeft ondergaan. Als er een ding is dat de coronacrisis heeft laten zien, is dat innoveren niet alleen nodig, maar ook mogelijk is. In recordtempo is er in alle gelederen van de zorg gewerkt aan slimme oplossingen en (digitale) zorg op afstand.

Hoe houden we deze innovaties vast en voorkomen we dat we te snel vervallen in bestaande concepten en werkwijzen? Hoe blijven we innoveren en welke uitdagingen kunnen we daarbij verwachten? En hoe krijgen we het gesprek over slimme, digitale zorg tussen patiënt en zorgverlener op gang?

In de interactieve webinar ‘Innovatie en slimme zorg’ op 27 oktober 2020 van 16:30 tot 17:15 ga ik hierover het gesprek aan. Te gast zijn Wiro Gruisen, manager Regio-Regie bij CZ en Joris Arts, ziekenhuisapotheker en manager van DiSofa Online therapie.

AANMELDEN

Simon Broersma
Hoofdredacteur Skipr, Zorgvisie en Qruxx

Translate »
Open chat
Hulp nodig?