De werkplaatsen worden voorlopig online via Zoom aangeboden. Dit ivm de Covid 19 maatregelen die onlangs door de overheid zijn aangekondigd. 

Laden Evenementen
16
november

Inspiratie Webinar: Durf te Dromen en De toegankelijkheid en toekomst van de hulpmiddelenzorg

november 16 @ 12:00 - 13:30

MEDUX: Begin dit jaar hebben wij u namens Atlas Kidtech, Harting-Bank, Medipoint, MHG of Orthototaal uitgenodigd voor een inspiratiedag die in april zou plaatsvinden. Een dag speciaal georganiseerd voor onze relaties. Waarbij we op interactieve wijze kennis wilden delen, om een steentje bij te dragen aan het hulpmiddelenbeleid van de toekomst.
En een dag om de expositie ‘Durf te Dromen’ van de Esther Vergeer Foundation te komen bezichtigen bij Atlas Kidtech, specialist in kinderhulpmiddelen en onderdeel van Medux. Bij deze reizende foto-expositie zijn dromen van kinderen op een unieke manier vastgelegd door topfotografen en bekende Nederlanders om anderen te inspireren en informeren over de mooie dromen die zijn ontstaan door sportprojecten van de Foundation. Maar toen kwam het coronavirus…

Het idee om een inspirerende sessie te organiseren en de foto’s te laten ervaren in een expositie, hebben we echter niet losgelaten.

Daarom organiseren wij op maandag 16 november van 12.00 – 13.30 uur een gratis webinar met het project ‘Durf te Dromen’ en ‘De toegankelijkheid en toekomst van de hulpmiddelenzorg’ als onderwerpen. De tafelgasten tijdens dit webinar, geleid door René Martens, zijn:
• Esther Vergeer, Esther Vergeer Foundation, voormalig rolstoeltennisster en chef de mission Paralympics 2021
• Otwin van Dijk, burgemeester gemeente Oude IJsselstreek en voormalig Tweede Kamerlid
• Christ-Jan Danen, bestuurder TWB Thuiszorg met Aandacht
• Roeland van der Zee, wethouder gemeente Arnhem
• Tamara Pieterse, bestuurder Zorgbalans
• Wouter van Soest, directeur ActiZ

Daarnaast is, indien de ontwikkelingen rond het coronavirus het toelaten, van dinsdag 10 t/m maandag 30 november de fotoexpositie ‘Durf te Dromen’ op afspraak te bezichtigen bij Atlas Kidtech in Ravenstein.

AANMELDEN 

Translate »
Open chat
Hulp nodig?