Onze kracht

De kracht van Samen leren in de Wijk ligt niet alleen bij het onderwijsconcept, maar ook de mensen die erachter zitten. Door samen ervaringen te delen, onderwerpen aan te snijden en naar elkaar te luisteren leren deelnemers van elkaar. Natuurlijk onder begeleiding van onze professionals. Daarom wil ik ze graag even aan je voorstellen;

Coaches en Leermeesters

Christel Terwijn

Christel Terwijn

Adviseur Leren &ontwikkelen
Sinds 1987  ben ik werkzaam bij Surplus. In 2003 heb ik de leraren opleiding verpleegkunde behaald en in 2013 opleidingskunde. Hierdoor heb ik dus ruime ervaring in het opleiden van medewerkers voor zorgopleidingen en maatwerktrajecten voor gediplomeerde medewerkers.
Paul Govers

Paul Govers

adviseur leren&ontwikkelen
Ik ben Paul Govers, heb een onderwijskundige achtergrond en heb mijn hele werkzame leven gewerkt in de HR / Leren & Ontwikkelen wereld, oa bij DuPont, Regus, ASML en Van Gansewinkel en de laatste 10 jaar met heel veel plezier in de Zorg & Welzijn (Welzijn Lumens (Eindhoven), GGZ Yulius (Dordrecht) en GGZ Arkin (Amsterdam)). Ik vind het ontzettend leuk en spannend om met de andere coaches / adviseurs leren & ontwikkelen voor Surplus de Samen Leren in de Wijk beweging te faciliteren. Ik geloof zelf heilig in leren op de werkplek, van en met elkaar. Iedereen (zowel studenten als alle medewerkers binnen de cooperatie) moeten zich hier lekker in voelen en tot bloei komen.
Jeanne Demmers

Jeanne Demmers

adviseur leren en ontwikkelen
Van 1976 tot 1979 heb ik in ziekenhuis Lievensberg de opleiding tot verpleegkundige gevolgd . Een aantal jaren daarna ben ik binnen dat zelfde ziekenhuis gaan werken als verpleegkundig docent. Om me te bekwamen in het "lesgeven" heb ik zowel de docentenopleiding als de lerarenopleiding Verpleegkunde gevolgd. Met heel veel plezier heb ik jarenlang les gegeven binnen diverse zorginstellingen en opleidingsinstituten. In 2001 ben ik ook nog een jaartje teammanager geweest binnen een Thuiszorgorganisatie in Zeeland, maar deze functie gaf mij duidelijk minder voldoening. Vanaf 2002 werk ik nu weer naar tevredenheid bij de afdeling opleidingen van Stichting Elisabeth/ Surplus (na fusie)
Odette Nuijten

Odette Nuijten

Adviseur Leren & Ontwikkelen
Ik ben van oorsprong docent omgangskunde. Dus thema’s rond communicatie, samenwerken en begeleiden passen goed bij mij. Ik probeer zo goed mogelijk de student tot leren aan te zetten. Ik begeleid sinds 2002, eerst als docent Kellebeek College, later als praktijkopleider/coach bij Surplus studenten bij het leren.
Joke Voermans
Docent / Leermeester

Joke Voermans

Mijn levensmotto is;  waarom moeilijk doen, als het leuker kan?  Van nature heb ik interesses op vele vlakken.  Ik vind het fijn om mensen met elkaar te verbinden en talenten, passies te ondersteunen of te helpen versterken. En zo samen steeds beter te worden. En dit alles in een fijne sfeer, met een kopje koffie en koekje.
Carina van Ginneken – Luijken
Mijn naam is Carina van Ginneken en ben in 32 jaar in dienst bij surplus als verzorgende in de thuiszorg. Vanaf 2010 heb ik problemen met belasting van mijn rug. Na 2 hernia operaties en in 2014 een Neuro stimulator te hebben ontvangen viel ik telkens na enige tijd weer in het ziekte verzuim. Mijn wereld was heel erg klein geworden. Wel wilde ik betrokken blijven bij mijn werkomgeving  zodat ik vrijwillig wat administratieve handelingen ging uitvoeren op de werkvloer. En later ging ik met een Cio ( collega in opleiding) meerijden met haar route.

Babbelaar van de week

Als je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme

Loesje
Translate »